Pretty Powerfull 

Som Makeupstrateg hjälper jag dig att fånga dina inre krafter och med fokus och medvetenhet skapa din framtid. Din största tillgång är känslor lär dig förvalta den gåvan.

Du får förståelse om hur du fattar beslut och hur du använder divergent tänkande som är kunna lösa gamla problem med nya lösningar.


Ett verktyg vi har tillgång till men är bland det svåraste att träna upp, det är vår självkontroll och makt.

Att lära känna sig eller som jag heller vill uttrycka det här är förmågan att skapa sig själv. Jag har ett riktigt dåligt lokalsinne så att hitta mig själv känns ännu svårare.

Om mig

Jag heter Sondra och är social entreprenör som strävar efter att förändra hur samhället ser på och jobbar rehabilitering för ett friskare och starkare samhälle.

Det jag vill fokusera på här är hur vi hanterar och förstår social och estetisk  kompetens. Får nycklar att låsa upp våra hinder och hur vi använder kommunikation för att skapa bättre relationer och bygger värdefull nätverk.

Läs mer

 

Hör av dig

Om du har några frågor eller vill tipsa om någon artikel, är du varmt välkommen att lämna en kommentar, dela dina idéer eller bara säga hej.

© 2021 Sondra Glitterblicken. Alla rättigheter reserverade.
Skapad med Webnode
Skapa din hemsida gratis!